Πρακτική άσκηση στο αντικείμενο της Πληροφορικής στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ)

Λογότυπο ΕΕΔΑ
Πρακτική άσκηση στο αντικείμενο της Πληροφορικής στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ)

 

Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) ανακοινώνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σε προπτυχιακούς/ες ή μεταπτυχιακούς/ες φοιτητές/τριες, απόφοιτους/ες των Σχολών Πληροφορικής.

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης κυμαίνεται από τρεις (3) έως έξι (6) μήνες και είναι μη αμειβόμενη. Με την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης, οι ασκούμενοι/ες λαμβάνουν βεβαίωση για την περίοδο της άσκησής τους στην ΕΕΔΑ.

Επιθυμητά προσόντα:

α) εμπειρία σε επεξεργασία δεδομένων και διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων  

β) καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα ενδεχόμενη εξοικείωση στη χρήση της εφαρμογής JOOMLA ή άλλου CMS και/ή εξοικείωση στη χρήση γραφιστικών εφαρμογών.

Αντικείμενο πρακτικής άσκησης: συντήρηση. επιδιόρθωση και βελτίωση του πληροφοριακού συστήματος της ΕΕΔΑ, ενημέρωση και βελτίωση ιστοσελίδας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ΕΕΔΑ, συμβολή στην επεξεργασία ηλεκτρονικών αρχείων που αφορούν εκδόσεις ή οπτικοακουστικό υλικό της ΕΕΔΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το βιογραφικό τους σημείωμα συνοδευόμενο από μια σύντομη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2107233221

 

Copyright © 2022 Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.