Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων 2021 - Η ΕΕΔΑ στέλνει μήνυμα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων!

Αφίσα Περίπατου κατά των Διακρίσεων 2021

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων (21 Μαρτίου) η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), για μια ακόμη χρονιά συμμετέχει στην πρωτοβουλία "Περίπατος Κατά των Διακρίσεων" #WAD2021 δηλώνοντας τη στήριξή της στον αγώνα για μια κοινωνία αξιοπρέπειας, χωρίς ρατσισμό και διακρίσεις.
Φέτος, για ακόμη μία χρονιά δεν βαδίζουμε, αλλά στηρίζουμε και στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα ότι σήμερα, όσο ποτέ, η πρόσβαση χωρίς διακρίσεις στην προστασία και την ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτες.
Φέτος, για μια ακόμη χρονιά, η ΕΕΔΑ ενώνει τη φωνή της με φορείς και οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών και εκπροσώπους ευρύτερων κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν διακρίσεις στην χώρα μας: ΑμεΑ, ΛΟΑΤΚΙ, Ρομά, Μετανάστες και Μετανάστριες, Πρόσφυγες και Προσφύγισσες, Οροθετικοί/-ες, Επιζώσες/Επιζώντες έμφυλης βίας, Ηλικιωμένοι/-νες, Χρήστες/-στριες Ψυχοδραστικών Ουσιών, Άτομα με ψυχιατρική εμπειρία, Κρατούμενοι/-νες, Θρησκευτικές ομάδες, κ.ά.
Φέτος, για μια ακόμη χρονιά, στέλνουμε μήνυμα κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων!

Διαβάστε το δελτίο τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής "Περίπατος Κατά των Διακρίσεων" - 2021

Copyright © 2022 Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.