Δημόσια Διοίκηση και Ευάλωτες Ομάδες: Α' Κύκλος Σεμιναρίων σε συνεργασία της ΕΕΔΑ με την ΕΝΑΠ - ΕΣΔΔΑ

Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του Ά Κύκλου Σεμιναρίων με θέμα "Δημόσια Διοίκηση και Ευάλωτες Ομάδες" που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Ένωση Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΝΑΠ - ΕΣΔΔΑ) από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 22 Δεκεμβρίου 2021.

Δικαίωμα συμμετοχής στα σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, έχουν όλοι/ες οι απόφοιτοι/ες της ΕΣΔΔΑ, οι οποίοι/ες μπορούν να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, αποστέλλοντας συμπληρωμένη τη σχετική αίτηση και το έντυπο ενημέρωσης για επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με την ένδειξη «Σεμινάρια ΕΝΑΠ-ΕΕΔΑ».

θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσες/ους συμμετάσχουν σε τουλάχιστον 4 από τις 8 ενότητες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να αποστείλετε σχετικό ερώτημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων:

 

 

Copyright © 2022 Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.