Η ΕΕΔΑ στο 2ο Συνέδριο "WOMEN IN LAW" που διοργάνωσε η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Σακελλαροπούλου συζητά με την Πρόεδρο της ΕΕΔΑ Μ.Γαβουνέλη

Στο 2ο Συνέδριο Women in Law που διοργάνωσε η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ συμμετείχε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) Καθηγήτρια Μαρία Γαβουνέλη την Τρίτη 14 Μαΐου 2024. Το Συνέδριο διοργανώθηκε στο Μουσείο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή υπό την αιγίδα της Association of Corporate Counsel Europe (ACCE), της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής - Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC Women Hellas), του LEAN IN NETWORK - GREECE (Athens), του Συνδέσμου Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ) και του Υπερταμείου.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν διακεκριμένες και διακεκριμένοι νομικοί και ακαδημαϊκοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την Ελληνίδα νομικό, την πορεία και τις κατακτήσεις της, καθώς και τους στόχους για το μέλλον.

Το Συνέδριο τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την οποία συνομίλησε ζωντανά στο πλαίσιο του Συνεδρίου η Πρόεδρος της ΕΕΔΑ Μ.Γαβουνέλη.

Από την πλευρά της ΕΕΔΑ, την ημερίδα παρακολούθησαν οι επιστημονικές συνεργάτιδες ΔΝ Κατερίνα Χαροκόπου και Δρ Αναστασία Χαλκιά. 

 

Copyright © 2022 Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.