ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Ρωξάνη Φράγκου

Ρωξάνη Φράγκου

Συντονίστρια του Επιστημονικού Προσωπικού της ΕΕΔΑ/Επιστημονική Συνεργάτιδα, Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου (Université de Strasbourg), κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στο Δημόσιο Δίκαιο (DEA en Droit public) του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου (Université Robert Schuman-Strasbourg III), Διδάσκουσα στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Άννα Ειρήνη Μπάκα

Άννα Ειρήνη Μπάκα

Επιστημονική Συνεργάτιδα, Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ (The University of Hong Kong), κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στο "Διεθνές, Ευρωπαϊκό και Συγκριτικό Δίκαιο" (Institute for European Studies, Free University of Brussels) και στο "Δημόσιο Δίκαιο και Ευρωπαϊκή Ενοποίηση" (Πάντειο Πανεπιστήμιο), πτυχιούχος Νομικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εύα Τζαβαλά

Εύα Τζαβαλά

Επιστημονική Συνεργάτιδα, Υποψήφια Διδάκτωρ Νομικής Σχολής Αθηνών ΕΚΠΑ (ερευνήτρια AthensPIL), με ειδίκευση στο δημόσιο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα (Master II Recherche Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατερίνα Χαροκόπου

Κατερίνα Χαροκόπου

Επιστημονική Συνεργάτιδα, Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου της Βιέννης (Faculty of Law, University of Vienna), πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Κατερίνα Πάντου

Κατερίνα Πάντου

Γραμματέας της ΕΕΔΑ, πτυχιούχος Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Bath (Ηνωμένο Βασίλειο) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διονύσης Γιακουμέλος

Διονύσης Γιακουμέλος

Υπάλληλος ΠΕ Γραμματειακής και Τεχνικής Υποστήριξης, Πτυχιούχος Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ Παντείου Πανεπιστημίου, Απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Leuven (Βέλγιο). Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Copyright © 2020 Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.