ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Εύα Τζαβαλά

Εύα Τζαβαλά

Ειδική Επιστήμονας, Συντονίστρια Επιστημονικού Προσωπικού, Επικεφαλής Τμήματος Επιστημονικής Οργάνωσης ΕΕΔΑ. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για το Άσυλο και τη Μετανάστευση του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εθνικών Θεσμών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων/ENNHRI (2021-2024) και μέλος, εκπροσωπώντας την Ευρώπη, στην Υπο-Επιτροπή Διαπίστευσης της Παγκόσμιας Συμμαχίας Εθνικών Θεσμών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων/GANHRI (2022-2024). Είναι υποψήφια διδάκτωρ της Νομικής Σχολής Αθηνών (ΕΚΠΑ), κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στο διεθνές δίκαιο και τους διεθνείς οργανισμούς από το Πανεπιστήμιο Paris 1 Pantheon-Sorbonne της Γαλλίας και πτυχίου Νομικής από το ΕΚΠΑ. Έχει μακρά ερευνητική και διδακτική εμπειρία στο δημόσιο διεθνές δίκαιο, το δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το προσφυγικό δίκαιο. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Άννα Ειρήνη Μπάκα

Άννα Ειρήνη Μπάκα

Επιστημονική Συνεργάτιδα, Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ (The University of Hong Kong), κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στο "Διεθνές, Ευρωπαϊκό και Συγκριτικό Δίκαιο" (Institute for European Studies, Free University of Brussels) και στο "Δημόσιο Δίκαιο και Ευρωπαϊκή Ενοποίηση" (Πάντειο Πανεπιστήμιο), πτυχιούχος Νομικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χρήστος Τσεβάς

Χρήστος Τσεβάς

Επιστημονικός Συνεργάτης, Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) στο Δίκαιο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Είναι κάτοχος ΜΔΕ στο Εξειδικευμένο Δημόσιο Δίκαιο (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – ΕΚΠΑ/Πανεπιστήμιο του Μπορντώ), ΜΔΕ στα Δικαιώματα του Ανθρώπου - Ανθρωπιστικές Υποθέσεις & Διεθνής Συνεργασία (Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου) και απόφοιτος της Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ. Έχει διδάξει στη Νομική Σχολή ΔΠΘ, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Έχει εργαστεί στο πλαίσιο διεθνών οργανισμών, διεθνούς ΜΚΟ, δευτεροβάθμιων επιτροπών ασύλου στη δημόσια διοίκηση καθώς και ως δικηγόρος. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Aναστασία Χαλκιά

Aναστασία Χαλκιά

Επιστημονική Συνεργάτιδα, Κοινωνιολόγος και Διδάκτωρ Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει επιμεληθεί τρεις συλλογικούς τόμους και μελέτες της έχουν δημοσιευθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και το Eθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κατερίνα Χαροκόπου

Κατερίνα Χαροκόπου

Επιστημονική Συνεργάτιδα, Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου της Βιέννης (Faculty of Law, University of Vienna), πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Κατερίνα Πάντου

Κατερίνα Πάντου

Γραμματέας της ΕΕΔΑ, πτυχιούχος Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Bath (Ηνωμένο Βασίλειο) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κάρμεν Βουρβαχάκη

Κάρμεν Βουρβαχάκη

Υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, απόφοιτος τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στις Ψηφιακές Μεθόδους για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Έχει εργαστεί στα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διονύσης Γιακουμέλος

Διονύσης Γιακουμέλος

Υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Πτυχιούχος Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ Παντείου Πανεπιστημίου, Απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Leuven (Βέλγιο). Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αναστασία Γκίκα

Αναστασία Γκίκα

Υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, Πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού ΕΚΠΑ, Απόφοιτος Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης , με δεκαετή εμπειρία σε ελεγκτικά σώματα Δημόσιας ΔιοίκησηςΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κέλλυ Διαβάτη

Κέλλυ Διαβάτη

Υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Μεταφραστών-Διερμηνέων. Απόφοιτος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου με ειδίκευση Μετάφρασης και γλώσσες εργασίας:    Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών στην «Επιστήμη της Μετάφρασης» από το Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Τακτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων Ιονίου Πανεπιστημίου (ΠΕΕΜΠΙΠ) με εκτενή εμπειρία στη μετάφραση νομικών κειμένων και στον υποτιτλισμό. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βασιλική Χατζηκαμάρη

Βασιλική Χατζηκαμάρη

Υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, Πτυχιούχος Τμήματος Διεθνών Και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Πτυχιούχος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Ειδίκευσης στα Δικαιώματα Του Ανθρώπου και τον Εκδημοκρατισμό του European Inter-University Centre For Human Rights and Democratisation (EIUC), Venice, Italy και Universite Libre De Bruxelles (ULB), Belgium, με εκτενή υπηρεσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε διεθνείς οργανισμούς, φορείς του δημοσίου και μη-κυβερνητικές οργανώσεις. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Παναγιώτης Χριστιάς

Παναγιώτης Χριστιάς

Υπάλληλος ΠΕ Πληροφορικής. Διδάκτωρ Μηχανικός Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Βουκουρεστίου. Έλαβε το Δίπλωμα και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης του Ηλεκτρονικού Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Copyright © 2022 Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ). Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.